Friterede løgringe med tatarsauce

16x9
Lasse Skjønning Andersens friterede løgringe med tartarsauce. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Kom olien i en gryde (eller en friture, hvis du har sĂĄdan en), og varm op.
  2. I mellemtiden: Skræl løget, og skær det i tre til fire millimeter tykke runde skriver.
  3. Pisk hvedemel med øl, salt, citronsaft og citronskal grundigt sammen.
  4. Dyp løgringene i dejen, og kom dem i den varme olie i tre til fire minutter. Hvis løgringene ikke er blevet gyldenbrune i løbet af fire minutter, skal der skrues op for varmen og omvendt, hvis løgringene bruner lige med det samme, skal temperaturen skrues lidt ned.
  5. I mellemtiden kan du lave tatarsaucen: Hak cornichoner og kapers fint, og rør sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
  6. Dryp løgringene af på køkkenrulle, og nyd med det samme.