Friterede panko-asparges med wasabi/cæsardressing

16x9
Friterede panko-asparges med wasabi/cæsardressing. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: I en blender kommes mayonnaise, hvidløg, parmesan, citronsaft, avocado, wasabi og creme fraiche. Blend i et par minutter indtil du har en ensartet masse.
  2. Smag dressingen til med salt, peber og evt. lidt mere wasabi og citron, hvis du synes. Konsistensen kan justeres med en smule vand, hvis den er for tyk.
  3. Varm olie op i en gryde til middel-høj varme.
  4. Pisk æg, krydr med salt og peber, og hæld massen i et fad, hvor dine asparges også kan være. Fordel ligeledes pankorasp i et fad, hvor aspargesene også kan ligge.
  5. Skyl og knæk bundene af aspargesene.
  6. Herefter dyppes de i æg og til slut i pankorasp. Gentag med alle aspargesene.
  7. Dyp en asparges i olien, for at se om den er varm nok. Det skal syde kraftigt om aspargesen.
  8. Fritér dine asparges ad flere omgange i cirka 3-4 minutter, til de er godt gyldne. Læg dem herefter på fedtsugende papir.
  9. Når alle aspargesene er friterede, krydres de med salt og serveres med dressingen.