Friteret aubergine med tartarsauce

16x9
Friteret aubergine Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. Kom olien i en gryde (eller en friturekoger, hvis du har sådan en) og varm op.
  2. I mellemtiden - skyl auberginen og skær i tynde skiver.
  3. Pisk hvedemel med øl, salt, citronsaft og citronskal grundigt sammen.
  4. Dyp aubergineskiverne i dejen og kom i den varme olie i 3-4 minutter (hvis auberginen ikke er blevet gyldenbrun i løbet af 4 minutter, skal der skrues op for varmen - og omvendt, hvis auberginestykkerne bruner lige med det samme skal temperaturen skrues lidt ned).
  5. I mellemtiden kan du lave tartarsaucen. Hak cornichoner og kapers fint og rør sammen med de øvrige ingredienser - smag til med salt og peber.
  6. Dryp auberginestykkerne af på køkkenrulle og nyd med det samme.