Friteret porre

16x9
Friteret porre Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 30 min

Tilberedning

  1. FRITERET PORRE: Skær løg og og porre i grove tern og steg af i olivenolie i en pande. Knus krydderierne og kom dem udover porre-løg blandingen og steg af indtil de er let brunet af. Køl ned.
  2. I mellemtiden kan du lave dejen hvor porre-løg blandingen skal vendes i: pisk æg, mælk, piskefløde, mel og bagepulver til en sammenhængende masse uden klumper.
  3. Vend nu den afkølede porre-løg blanding i dejen.
  4. Varm olien på en pande og og lav små tykke ‘pandekager’ og smid på den varme pande.
  5. De skal være gyldne på begge sider og dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  6. Serveres lune eller kolde til en salat f.eks.