Livsstil

Fyldte portobellosvampe i tomatsauce

Personer
4
Tid
15 min + 45 min

Tilberedning

  1. Rens portobellosvampene for stilk, og udhul dem en smule med en ske. Hak champignon, løg og hvidløg til fyldet mellemfint i en foodprocessor, og hak herefter løg, hvidløg og bladselleri til saucen helt fint.
  2. Varm buffetgryden op til medium/høj varme, tilsæt lidt olie, og steg de hakkede grøntsager heri. Tilsæt krydderurter og balsamico, og lad det stege, indtil al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber. Vend det med ris, hasselnødder og kikærtemel, og fordel det i portobellosvampene. Kom lidt ny olie i buffetgryden, og steg de hakkede grøntsager til saucen heri i et par minutter. Tilsæt tomatpuré og krydderurter, og steg det under omrøring i et minut. Tilsæt balsamico, vend det rundt, og tilsæt herefter tomatpassata. Bring det i kog, og lad det herefter simre i et par minutter. Smag til med salt og peber. Kom de fyldte portobellosvampe i gryden, læg låg på, og lad det simre i 25-30 minutter.