Slethvar og asiatisk nudelsalat med grøntsager

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 2
- Tid
- 35 min + 15 min
Tilberedning
- Udvand glasnudlerne i en stor skål med koldt vand, og sæt den til side i ti minutter.
- Sæt en gryde med vand over, til det koger, og tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skyl spinaten. Dyp spinaten i det kogende vand, tag dem op efter blot fem sekunder. Køl spinaten ned i koldt vand. Dup dem forsigtigt med køkkenrulle, så de er tørre.
- Brug den samme gryde med kogene vand, og kog glasnudlerne i 10-20 sekunder, og køl dem ned i koldt vand igen.
- Hak chili, hvidløg og koriander fint, og vend det i en skål med svampesoya, citronsaft og sukker, indtil sukkeret er opløst.
- Skyl ræddikerne fri for jord, og skær dem op i små brudstykker, og sæt til side.
- Kom slethvarfileterne i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Beklæd fileterne med halvdelen af den asiatiske vinaigrette, og dæk derefter fisken med spinatbladene.
- Bag fiskene i fem-syv minutter på 180 grader.
- Skær spidskål op i tynde strimler.
- På en varm pande med olie steges svampene, til de er gyldenbrune.
- Kom spidskål på panden, og steg i yderligere to minutter.
- Kom de stegte svampe og spidskål i en stor skål sammen med resten af vinaigretten. Tilføj ræddiker og glasnudlerne.
- Anret fisken med spinaten opad på en tallerken, og servér nudelsalaten ved siden af.