Gaven fra haven

16x9
Gaven fra haven Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 35 min

Tilberedning

  1. GAVEN FRA HAVEN: Steg de hvide asparges, løg og aubergine. De skal have godt med farve.
  2. Rist spinat og ramsløg af i olien, og krydr med spidskommen.
  3. Pluk de friske krydderurter og bland i. Gem nogle til pynt sammen med blomsterne.
  4. Del spidskålen i to. Den ene del steges, og den anden del blancheres.
  5. Kartofler koges i vand med krydderurter og salt i 13 minutter.
  6. Kikærter blandes med de kogte kartofler. Smag til med røget paprika.
  7. De grønne asparges bruges rå.
  8. Kom de blancherede kålblade i bunden. Byg din lasagne op med grøntsager, kartofler og kikærter.
  9. Bryd tofuen i store stykker og fordel den i lasagnen. Strø eventuelt med nødder og en færdiglavet vegetardip.
  10. Slut af med kålblade, riv squash over, og strø med panko. Sæt i ovnen og bag.
  11. Pynt med friske urter og havens blomster.