Gløgg med et twist af hyldebær

16x9
Gløgg med et twist af hyldebær. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. FYLD: Put de tørrede krydderier i en tepose, og lun dem i en halv flaske rødvin.
  2. Hæld den mørke rom over rosinerne og krydderierne, og lad det trække, så længe du kan. Min trækker fra jul til jul (et helt år).
  3. GLØGG: Sigt rosinerne for eventuelt overskud af romlage, og gem naturligvis rommen til senere.
  4. Rist pistacienødderne let på en pande eller i ovnen ved 140 grader.
  5. Bland safterne, skriver af appelsin, ingefær, mere rødvin og rosiner sammen, og lun dem op til 75 grader, og lad stå i 20 minutter.
  6. Smag til med rom og citron.
  7. Servér med pistacienødder, rosiner og et kys på kinden.