GODT NYTÅR, DANMARK: Nytårssnacks

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
- Tid
- 30 min
Tilberedning
- SPRØDE KARTOFLER MED AVOKADO: Kog kartoflerne møre i saltet vand.
- Læg dem på en bageplade, og giv dem et tryk, så de alle sammen bliver cirka én centimeter høje og flækker lidt.
- Kom olien på, drys med salt, og bag dem ved 200 grade,r til de er helt sprøde.
- Mos avokadokødet med lime, og smag til med salt og peber.
- Kom en lille dut på toppen af hver kartoffel, og pynt med koriander.
- SPRØDE KIKÆRTER: Vend alt sammen, bred det ud på bagepapir, og bag det ved 180 grader i cirka 20-30 minutter. Lad dem køle lidt af inden servering.
- TYNDE OMELETTER MED KRYDDERUTER: Pisk alt sammen, og lav en helt tynd og helt lys omelet på panden.
- Vend den ud på et spækbræt, og rul den sammen til en stram rulle i madfilm.
- Lad den sætte sig på køl, og skær små mundrette stykker af den. Pynt med urter.