GODT NYTÅR, DANMARK: Nytårssnacks

16x9
GODT NYTÅR DANMARK: Nytårssnacks Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. SPRØDE KARTOFLER MED AVOKADO: Kog kartoflerne møre i saltet vand.
  2. Læg dem på en bageplade, og giv dem et tryk, så de alle sammen bliver cirka én centimeter høje og flækker lidt.
  3. Kom olien på, drys med salt, og bag dem ved 200 grade,r til de er helt sprøde.
  4. Mos avokadokødet med lime, og smag til med salt og peber.
  5. Kom en lille dut på toppen af hver kartoffel, og pynt med koriander.
  6. SPRØDE KIKÆRTER: Vend alt sammen, bred det ud på bagepapir, og bag det ved 180 grader i cirka 20-30 minutter. Lad dem køle lidt af inden servering.
  7. TYNDE OMELETTER MED KRYDDERUTER: Pisk alt sammen, og lav en helt tynd og helt lys omelet på panden.
  8. Vend den ud på et spækbræt, og rul den sammen til en stram rulle i madfilm.
  9. Lad den sætte sig på køl, og skær små mundrette stykker af den. Pynt med urter.