Vi ønsker, at bøfferne forbliver saftige, så deres tilberedning skal være medium.
Skær mynte og persille i små stykker. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Form bøffer á 150 gram. Kom lidt olie på en pande eller grill, og steg bøfferne i 3 til 4 minutter.
TOMATSAUCE:
Kom løg og hvidløg i gryden med olie, og sautér, til løgene er bløde. Tilsæt alle de andre ingredienser, og lad det simre i 10 minutter. Blend det med en stavblender. Lad det simre i 15 minutter mere, og brug en skefuld af saucen til dit pitabrød, når du har foldet det.
TILBEREDNING AF PITA:
Tilsæt lidt smør i en gryde, og grill pitaerne.
SAML PITAEN:
Fordel lidt yoghurt i pitaen. Tilsæt kødet i små stykker, skiver af tomat og lidt løg i skiver. Rul herefter pitaen. Tilsæt en ske tomatsauce og drys med persille og paprika.