Græskarsuppe med kål

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. GRÆSKARSUPPE: Flæk græskarret, og skrab kernerne ud med en ske. Kassér dem.
  2. Sk√¶r den √łverste top og stilken af.
  3. Skær græskarret i tern.
  4. Saut√©r gr√¶skark√łdet i olivenolie i en stor, varm gryde. Den skal ikke tage farve.
  5. Hak l√łg, hvidl√łg og √¶ble.
  6. Tils√¶t l√łg, hvidl√łg og √¶ble til gr√¶skarret, og lad det sautere i 3-4 minutter, stadig uden at det tager farve.
  7. Tilsæt revet ingefær og kokosmælk.
  8. Kog op. Tilsæt bouillon. Start gerne med 3/4 - du kan altid komme mere på.
  9. Kog suppen under l√•g i cirka 15-20 minutter, eller til gr√łntsagerne er helt m√łre.
  10. Blend suppen med en stavblender, og smag til med lime og fiskesauce.
  11. TOPPING: Snit kålen fint.
  12. Anret suppen i store skåle eller dybe tallerkner. Top med kål, koriander og lidt chili og servér straks.
  13. TIP: Vil du skrue ned for kalorierne, kan du undlade kokosmælk eller bruge en light-version.