Granolatærte

16x9
Granolatærte. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
5
Tid
60 min

Tilberedning

  1. GRANOLABUND: Tænd ovnen på 150 grader. Bland havregryn, grofthakkede mandler, græskarkerner, vaniljepulver og salt i en skål.
  2. Smelt smørret, og tilsæt det til skålen sammen med ahornsiruppen.
  3. Smør en tærteform, og pres granolablandingen ned i formen, så det danner en bund. Brug et decilitermål, glas eller lignende til at presse granolaen sammen i stedet for dine fingre – det er langt nemmere.
  4. Sæt tærteformen i ovnen i 30 minutter, indtil bunden er gylden og sprød, og lad den derefter køle af.
  5. FYLD: Umiddelbart inden servering toppes tærten med græsk yoghurt og pyntes med frugt og/eller bær. Tærtebunden vil blive blød, hvis den står for længe fyldt med yoghurt, så servér den straks.