Greek island

Grad
Let
Pers.
2
Tid
10 min + 10 min

Tilberedning

  1. Anret den græske base på to tallerkener.
  2. Fordel dressingen over den græske base.
  3. Del avocadoen og fjern stenen.
  4. Skræl avocadoen, skær hver halvdel i 3-4 strimler og hver strimmel i 3-4 terninger.
  5. Fordel avocadoen på toppen af den græske base.
  6. Fetaen smuldres henover salaterne.
  7. Tilsæt olivenolien og drys til sidst pistacie dukkah udover.
  8. Pistachie dukkah laves ved, at man først rister korianderfrø og spidskommen på en tør pande.
  9. Når krydderierne dufter herligt hældes de over i en morter til afkøling.
  10. Rist dernæst sesamfrø på panden til de bliver gyldne, og hæld dem over på en tallerken til afkølning.
  11. Rist pistacienødderne til de får lidt farve og hæld dem på et skærebræt, hvor de hakkes groft.
  12. Knus korianderfrø og spidskommen i morteren, tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt. Husk salt og peber.