- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 60 min
Tilberedning
- Ordn hjerterne, skær dem i tynde skiver, og mariner med citron, salt og kapers.
- Grill dem på begge sider, og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader.
- Når de tages ud af ovnen, kommes mere citron og frisk persille på.
- Sæt en pande over, og varm den godt op.
- Kom svampene på, og rist dem i 1 minut.
- Kom resten af ingredienserne til "Champignon i Teriyaki" på – fløden skal snurre lidt.
- Sluk for panden.
- Bland alle ingredienser til "Radicchio med pærer", og herefter er salaten klar til servering.
- Vær opmærksom på, at denne ret godt kan kræve, at der skal tygges - dog uden at det er sejt. Man kan bruge kalvelever på samme måde.
- Må vi se dit mesterværk? Så tag et billede af retten, og upload det på Instagram med #Goappetit