Mad

Grillede hjerter med champignon og radicchio

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. Ordn hjerterne, skær dem i tynde skiver, og mariner med citron, salt og kapers.
  2. Grill dem på begge sider, og bag dem færdige i ovnen ved 200 grader.
  3. Når de tages ud af ovnen, kommes mere citron og frisk persille på.
  4. Sæt en pande over, og varm den godt op.
  5. Kom svampene på, og rist dem i 1 minut.
  6. Kom resten af ingredienserne til "Champignon i Teriyaki" på – fløden skal snurre lidt.
  7. Sluk for panden.
  8. Bland alle ingredienser til "Radicchio med pærer", og herefter er salaten klar til servering.
  9. Vær opmærksom på, at denne ret godt kan kræve, at der skal tygges - dog uden at det er sejt. Man kan bruge kalvelever på samme måde.
  10. Må vi se dit mesterværk? Så tag et billede af retten, og upload det på Instagram med #Goappetit