Grillede spareribs med BBQ-sauce og kartoffelsalat

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
1440 min + 240 min

Tilberedning

  1. RIBS: Kog vand op med sukker og salt.
  2. Køl saltlagen ned, og læg spareribs i saltlagen i 18-24 timer.
  3. Efter 18-24 timer tages spareribs op, og de tilberedes i ovnen ved cirka 90-100 grader i cirka fire timer, eller til de er møre.
  4. Når spareribsene er møre, grilles de hårdt af på en grill, til de bliver flotte gyldenbrune.
  5. De pensles undervejs med bbq’en.
  6. Drys med toppings på spareribsene inden servering.
  7. BBQ-SAUCE: Alle ingredienserne koges op sammen.
  8. KARTOFFELSALAT: Start med at vaske kartoflerne godt.
  9. Læg dem i en gryde sammen med løvstikke, persille, skalotteløg, salt og vand.
  10. Kog nu kartoflerne i 6-7 minutter. Tag dem derefter fra varmen, og lad dem trække, til de er færdige (cirka 20 minutter).
  11. Pil ærterne, og snit ramsløg.
  12. Vend nu de lune kartofler sammen med ærterne, ramsløg, cremefraiche og smag til med salt, peber og citronskal.
  13. Salaten er nu klar til servering.
  14. GRILLET GRØNT: Knæk enderne af aspargesene, og skræl og skyl forårsløg godt.
  15. Asparges og forårsløg krydres godt med salt, peber, olivenolie og sherry-vineddike.
  16. Løg og asparges grilles nu godt af, skæres i mindre stykker, og krydres igen. Riv nu parmesanen ud over de grillede asparges og løg.
  17. Løg og asparges er nu klar til servering.