Grillede squash med middelhavs-vinaigrette, ost og urter

16x9
Grillede squash med middelhavs-vinaigrette, ost og urter. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 10 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Start med at riste pinjekerner på en tør pande ved middel varme i cirka 5-6 minutter, indtil de er gyldne.
  2. Skyl persille og blend det med hvidløg, 1,5 dl olivenolie, saften fra ½ citron og ansjosfileter til en helt fin masse.
  3. Hak pinjekerner, kapers og oliven groft og bland det i den blendede masse.
  4. Smag dressingen til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Den skal være let syrlig.
  5. Varm en grillpande op til høj varme.
  6. Imens skæres squash i tynde skiver på den lange led, som vendes med en smule olivenolie og krydres med salt og peber.
  7. Grill squash når grillpanden er rygende varm i cirka 1 minut på hver side, indtil de har flotte grillstriber.
  8. Server de grillede squash med middelhavsdressingen og lidt smuldret feta over og evt. lildt friske urter.