Grillet krydderkylling med grøn salat og grillet smørkartofler

16x9
Casper Sobczyks grillede krydderkylling med grøn salat og grillet smørkartofler. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
1 min

Tilberedning

  1. GRILLET KYLLING: Klip kyllingen op i ryggen, og lĂŚg den med brystet opad. Giv kyllingen et pres, sĂĽ den bliver lidt fladere.
  2. Smelt smørret.
  3. Pensl tomatpure ud over hele kyllingen.
  4. Drys alle de tørre krydderier og salt og peber ud over, og kom til sidst smørret pü hele kyllingen.
  5. Grill den i ca. 60 minutter.
  6. Tip: Kan man se, nĂĽr man hiver i lĂĽret, at det enten falder af nemt, eller at vĂŚsken er gennemsigtig, sĂĽ er kyllingen fĂŚrdig.
  7. GRILLET KARTOFLER: Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 10 minutter.
  8. Sigt vandet fra.
  9. Hak persille, skalotteløg og hvidløg fint.
  10. Halver kartoflerne, og vend dem med olie. Grill dem herefter i fem minutter.
  11. Smelt smørret, og kom herefter hvidløg, persille og skalotteløg ned i.
  12. Giv kartoflerne salt og peber, og hÌld den mÌttede smør ud over.
  13. DRESSING: Sennep, persille og citronsaft piskes, og herefter hĂŚldes olien forsigtigt i, mens man pisker.
  14. GRØN SALAT: Top og bund nippes af de grønne bønner. Herefter blancheres de i kogende vand i 30 sekunder og kommes derefter i koldt vand.
  15. Avokadoen halveres, pensles med olie og lyngrilles.
  16. De andre grøntsager skÌres i moderate stykker og anrettes pÌnt.