MAJROE: Grill majroerne hele ved hård varme, og skru ned for grillen efter cirka 45 minutter, til de er møre – de må gerne have bid. Behold det mørke/sorte på dem, og skær dem ud enten i skiver eller i både.
VINAIGRETTE: Alle ingredienserne mixes godt sammen til vinaigretten. Når den er blandet, marineres majroerne heri og pyntes med urter.
KYLLING: Tænd grill eller ovn på 180 grader. Kyllingen skæres op i ryggen og trykkes fladt ned. Alle de tørrede ting kommes i en skål og mixes sammen.
Herefter gnides ingredienserne godt ind i kyllingen (gerne en time før brug). Mix chilipuré, honning og brun farin.
Bag kyllingen i 20 minutter, og glaser så kyllingen med honning- og chilimarinaden.
Herefter skal den glaseres hvert 10. minut i 40 minutter, og så burde den være færdig. Slut af med at komme sesam, chili og forårsløg udover kyllingen, og så er den klar til servering.