Grillet multe og muslinger i hyldeblomstĂžl

16x9
Grillet multe og muslinger i hyldeblomstĂžl. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min + 15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Muslingerne skylles og renses og koges derefter under lĂ„g med lĂžg skĂ„ret i fine bĂ„de.
  2. Citron og Ăžl hĂŠldes i, og det koges, til muslingerne er Ă„bnet. Herefter pilles de, og vĂŠden koges ned.
  3. Det piskes med smĂžr og fint plukkede friske krydderurter. Til sidste vendes muslingerne i.
  4. Gnid multen med kryddersalt pÄ skindsiden, og kom lidt olie pÄ.
  5. Det grilles i tre minutter pÄ skindsiden og tre minutter pÄ den anden side.
  6. Kom muslingerne i bunden af en fin lille skÄl. Del multen i to-tre stykker, og lÊg den ovenpÄ. Pynt med friske urter.