Grillet rødløgssalat med gedeost, chili og valnødder

16x9
Lasse Skjønning Andersens grillede rødløgssalat med gedeost, chili og valnødder. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
40 min

Tilberedning

  1. GRILLEDE RØDLØG: Hvis du alligevel har grillen i gang, kan du halvere rødløgene og grille dem med skræl. Ellers: Fjern skræl fra rødløgene, og skær i kvarte. Kom dem på en bageplade med lidt olivenolie, salt og peber, og bag dem i 30 minutter ved 200 grader, eller indtil de er karamelliserede og møre.
  2. I mellemtiden: Skyl rucola og persille, og hak persillen groft.
  3. Rist valnødderne på en pande, og hak groft.
  4. Skær hvidløg og chili i fine tern, og bland med olivenolie, honning, lidt salt og citronsaft. Rør grundigt sammen.
  5. Vend dressingen forsigtigt med de grillede rødløg med rucola, persille, gedeost og valnødder.
  6. Kan nydes sammen med for eksempel grillet kyllingebryst og brød.