Grillmesterens restepizza

Denne pizza skal ses som en form for base, hvor du kan udskifte kødet/resterne med det, du nu har grillet og tilovers fra i går. Både gris, kylling og okse fungerer godt, men også grillet grønt er fantastisk på denne pizza.
- Grad
- Mellem
- Pers.
- 1
- Tid
- 120 min + 15 min
Tilberedning
- FREMGANGSMÅDE - CHIMICHURRI: Put alle ingredienser undtaget det syrlige i en minihakker eller blender.
- Kør en tur, til du kan lide konsistensen. Smag så til med salt, peber og syrligt.
- Husk, det skal have et lille spark syrlighed grundet alt den friske grønne parfumerede smag.
- PIZZAEN: Rul dejen ud til 30 centimeter i diameter, og fordel tomatsovsen på pizzaen. Der skal være 1-2 centimeter til skorpe.
- Fordel mozzarella i små pluk over pizzaen.
- Hvis du bruger grillet grønt, skal det på pizzaen og med i ovnen nu her. Husk, at småt er godt, så skær dine grillrester til mundrette og behagelige bidder.
- Dryp med en anelse olivenolie, og sæt pizzaen i en forvarmet ovn. Så tæt på 300 grader som muligt. Indstillingen skal være oven- og undervarme og gerne på bagesten eller –stål.
- Bag pizzaen, til bunden er sprød og skorpen gylden.
- Smag til med salt og peber.
- Læg nu tynde skiver af resterne rustikt og organiseret rodet på pizzaen.
- Dryp med chimichurri, og pynt med små stykker jordbær.
- Og på den måde var der grund til at levne lidt fra grillaftenen, så du fik mulighed for at smage det her madspildsstoppende vidunder…wuuuppiiiiii og god sommer!