Grillmesterens restepizza

16x9
Grillmesterens pizza Foto: TV 2

Denne pizza skal ses som en form for base, hvor du kan udskifte kødet/resterne med det, du nu har grillet og tilovers fra i går. Både gris, kylling og okse fungerer godt, men også grillet grønt er fantastisk på denne pizza.

Grad
Mellem
Pers.
1
Tid
120 min + 15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE - CHIMICHURRI: Put alle ingredienser undtaget det syrlige i en minihakker eller blender.
  2. Kør en tur, til du kan lide konsistensen. Smag så til med salt, peber og syrligt.
  3. Husk, det skal have et lille spark syrlighed grundet alt den friske grønne parfumerede smag.
  4. PIZZAEN: Rul dejen ud til 30 centimeter i diameter, og fordel tomatsovsen på pizzaen. Der skal være 1-2 centimeter til skorpe.
  5. Fordel mozzarella i små pluk over pizzaen.
  6. Hvis du bruger grillet grønt, skal det på pizzaen og med i ovnen nu her. Husk, at småt er godt, så skær dine grillrester til mundrette og behagelige bidder.
  7. Dryp med en anelse olivenolie, og sæt pizzaen i en forvarmet ovn. Så tæt på 300 grader som muligt. Indstillingen skal være oven- og undervarme og gerne på bagesten eller –stål.
  8. Bag pizzaen, til bunden er sprød og skorpen gylden.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Læg nu tynde skiver af resterne rustikt og organiseret rodet på pizzaen.
  11. Dryp med chimichurri, og pynt med små stykker jordbær.
  12. Og på den måde var der grund til at levne lidt fra grillaftenen, så du fik mulighed for at smage det her madspildsstoppende vidunder…wuuuppiiiiii og god sommer!