Grillpølser med ølsmag

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
5 min + 45 min

Tilberedning

  1. Del hvert løg i 8 dele, og læg dem i et ildfast fad.
  2. Hæld barbecuesauce og øl over løgene, og bland det godt.
  3. Stil fadet på grillristen ved direkte varme, så lagen kan simre.
  4. Prik pølserne med en tandstikke. På den måde undgår man, at de sprækker.
  5. Grill pølserne, så de bliver varme. De skal have lidt farve og have grillstriber.
  6. Læg pølserne op i fadet.
  7. Læg låg på grillen, og lad pølserne stå i mindst 45 minutter.
  8. Marinaden vil langsomt koge ind og blive tyk. Hold øje med fadet i ny og næ, og tilsæt væske i form af øl eller vand efter behov, så lagen ikke brænder tør.
  9. Skal pølserne først spises senere, sker der i princippet intet ved at blive ved med at tilsætte væske igen og igen.