Gr√łddeller med gr√łnk√•lssalat

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Hak l√łg og hvidl√łg fint og urterne groft.
  2. Bland ris- eller bygottoresten, sammen med l√łg, hvidl√łg, urter, mel, √¶g, ost i en sk√•l og r√łr sammen til en sammenh√¶ngende masse.
  3. Varm en pande med neutral olie, og brug en stor spiseske til at forme runde deller. Steg dellerne, til de er gyldenbrune på begge sider.
  4. Skyl gr√łnk√•len, og hak det fint.
  5. Pisk koldpresset rapsolie, æbleeddike og honning sammen til en sammenhængende masse.
  6. Hak √¶blet p√• langs i tynde skiver, og hak valn√łdderne groft.
  7. Bland gr√łnk√•l, √¶ble, valn√łdder og dressing sammen.
  8. Serv√©r gr√łddellerne med gr√łnk√•lssalat.