Grøddeller med kartoffelsalat og ærtepure

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. Hak løg og hvidløg fint og urterne groft.
  2. Bland alle ingredienser i en skål og rør sammen til en sammenhængende masse.
  3. Varm en pande med olie og brug en stor spiseske til at forme runde deller.
  4. Steg dellerne til de er gyldenbrune pĂĄ begge sider.
  5. Server grøddellerne sammen med kartoffelsalat og ærtepuréen.
  6. Kartoffelsalat med purløg og friskbælgede ærter: Kog kartoflerne og køl ned og hak derefter i mundrette stykker.
  7. Bland skyr, mayonnaise og æbleeddike i en lille skål.
  8. Hak rødløg og purløg fint og bælg ærterne.
  9. Bland det hele sammen i en stor skĂĄl.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Ærtepure: Blend de optøede ærter med olivenolie.
  12. Smag til med salt og citronsaft.