Grøddeller med kartoffelsalat og ærtepure

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 20 min + 30 min
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint og urterne groft.
- Bland alle ingredienser i en skål og rør sammen til en sammenhængende masse.
- Varm en pande med olie og brug en stor spiseske til at forme runde deller.
- Steg dellerne til de er gyldenbrune på begge sider.
- Server grøddellerne sammen med kartoffelsalat og ærtepuréen.
- Kartoffelsalat med purløg og friskbælgede ærter: Kog kartoflerne og køl ned og hak derefter i mundrette stykker.
- Bland skyr, mayonnaise og æbleeddike i en lille skål.
- Hak rødløg og purløg fint og bælg ærterne.
- Bland det hele sammen i en stor skål.
- Smag til med salt og peber.
- Ærtepure: Blend de optøede ærter med olivenolie.
- Smag til med salt og citronsaft.