Gr√łddeller med spidsk√•lssalat

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Gr√łddeller: Hak l√łg og hvidl√łg fint og urterne groft. Bland alle ingredienser i en sk√•l, og r√łr dem sammen til en sammenh√¶ngende masse.
  2. Varm en pande med olie, og brug en stor spiseske til at forme runde deller. Steg dellerne, til de er gyldenbrune på begge sider.
  3. Spidsk√•lssalat: Skyl √¶ble og spidsk√•l. Fjern stokken fra spidsk√•let, og sk√¶r det i fine strimler p√• et mandolinjern eller med en skarp kniv. Hak √¶blet i fine stykker, og bland med spidsk√•l, ristede n√łdder og sennepsvinaigrette.
  4. Sennepsvinaigrette: Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender til en homogen masse.
  5. Anret gr√łddellerne og salat p√• tallerkener, og serv√©r eventuelt med friskbagt br√łd.