Grøddeller med spidskålssalat

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Grøddeller: Hak løg og hvidløg fint og urterne groft. Bland alle ingredienser i en skål, og rør dem sammen til en sammenhængende masse.
  2. Varm en pande med olie, og brug en stor spiseske til at forme runde deller. Steg dellerne, til de er gyldenbrune på begge sider.
  3. Spidskålssalat: Skyl æble og spidskål. Fjern stokken fra spidskålet, og skær det i fine strimler på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Hak æblet i fine stykker, og bland med spidskål, ristede nødder og sennepsvinaigrette.
  4. Sennepsvinaigrette: Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender til en homogen masse.
  5. Anret grøddellerne og salat på tallerkener, og servér eventuelt med friskbagt brød.