Grønkålskaos

16x9
Michelle Kristensens grønkålskaos Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
10 min + 45 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Skyl hokkaido græskarret grundigt, for du skal beholde skrællen på. Fjern kernerne og skær det i både på ca. 1 cm tykkelse.
  2. Kom græskarbådene på en beklædt bageplade, drys med olie og salt og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45 min alt efter tykkelse.
  3. Lad skiverne køle af inden de kommer i salaten.
  4. Fjern stænglen fra grønkålsbladene og snit bladende fint. Skær fignerne i både.
  5. Rør ingredienserne til dressingen sammen og kom mere vand i, hvis du vil have dressingen mere flydende.
  6. Kom grønkål i en skål. Hæld dressingen over og massér det sammen med grønkålen.
  7. Kom herefter hokkaido græskar og figner deri og voila – så kan du spise!