Guacamole

16x9
Guacamole. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min

Tilberedning

  1. Gnid en stor morter med hvidløg. Det skal bare slippe lidt saft og smag, så du kommer ikke til at bruge det hele.
  2. Flæk avocadoerne og fjern stenene. Skrab kødet ud med en ske og mos det i morteren. Rør straks lime i avokadoen.
  3. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Kassér kernerne og skær tomatkødet i tern. Vend tomattern og løg i guacamolen og smag til med salt og koriander og eventuelt lidt mere lime.
  4. TIP: Du kan sagtens lave guacamolen på samme måde i en skål. Gnid skålen hårdt med hvidløg og riv eventuelt en smule ekstra hvidløg i.
  5. Servér gerne guacamolen med sprøde chips. Steg for eksempel selv majstortillas og brug dem til.