Gulerodskage med citron-smørcreme

16x9
Grad
Let
Pers.
12
Tid
10 min + 30 min

Tilberedning

  1. Citron-smørcreme: Bland citronsaft, citronskal og vanilje med æg og sukker, så man får en cremet konsistens ud af det.
  2. Varm cremen op til 85 grader.
  3. Pisk smørret, og kom derefter citron-æggeblandingen i det piskede smør, så det bliver en smørcreme.
  4. Gulerodskage: Alle ingredienser til kagen kommes i en skål, hvor det hele røres stille og roligt sammen
  5. Kom kageblandingen i en form - husk at beklæde formen med bagepapir, ellers vil dejen klistre fast til formen.
  6. Bag kagen i ovnen i 30-40 minutter ved 140 grader.
  7. Lad kagen køle ned, når den er færdigbagt – ellers vil smørcremen smelte.
  8. Når kagen er kølet ned, dækkes toppen med citron-smørcremen.