Kog anicialinser i 40 minutter og lad dem køle af ved stuetemperatur.
Kør hakket svin sejt med salten i en rørmaskine eller i hånden i 5 minutter.
Blend fløde, æg, sort peber og løg sammen til en ensartet masse.
Kom alle ingredienser i en stor skål og rør det hele sammen yderligere 5 minutter.
Kom farsen på køl og lad det hvile på køl i 30 minutter.
Stege dine frikadeller i en olie og smør blanding med en lille kvist timian.
Lad det stegte frikadeller stå i 5 minutter inden du nyder dem.
Regnbue dip:
Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Server med rugbrødsfritter og grøntsagsstænger.
Bønner a la Francis:
Skær løg og tomater i fine stykker og steg i en gryde med lidt olivenolie og timian.
Smag den til med salt, sukker, peber og olivenolie.
Let saltet vand bringes i kog og bønnerne blancheres så de bliver møre og ikke al dente.
Fjern bønnerne og blancher nu ærterne i cirka 15 sekunder. Fjern ærterne og køl ned. Dræn dine bønner i en si.
Tag din bouillon og reducer til den bliver kraftig. Når du er tilfreds med styrken, fjerner du den fra varmen og tilsætter æblecider eddike så den smager syrligt.
Tilsæt en teske dijonsennep og et fed revet hvidløg. Tilsæt 0,5 god olivenolie og bland de sigtede bønner på dåse i dressingen så de trækker sammen.
Tag dine grøntsager og urter og hak dem fint. Tilsæt dem dressingen med bønnerne og du er klar til anretning.
Tomatsaucen anrettes på bunden af et fad. Tilføj derefter dine haricot verts og ærter ovenpå og tilføj din bønnedressing blandet med urter. Pynt med urter eller andet grønt.