He Mann chili gryde med ris og creme fraiche

16x9
Museths chili Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min + 90 min

Tilberedning

  1. HE MANN CHILI: Svits kød, løg og farin. Tilsæt paprika og chili og svits det godt ind i kødet. Tilsæt de hakkede tomater, sennepspulver, HP sauce og tabasco. Smag til med citronsaft, salt og peber. Lad gerne retten stå og simre hvis du har tid. Det giver lidt mere dybde til retten.
  2. RIS: Kom ris og vand i en gryde med salt. Bring gryden i kog – rør rundt et par gange undervejs. De skal koge i 7 minutter. Rør rundt et par gange undervejs. Sluk og tag gryden af blusset. Lad risen hvile i 20 minutter. Rør igen rundt et par gange. Server herefter.
  3. ANRETNING: Server risen i bunden, chili ovenpå og kom den kolde creme fraiche på toppen. Pynt med lidt krydderurter.