Helstegte løg med chilimayonnaise

16x9
Helstegte løg med chili-mayo. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 30 min

Tilberedning

  1. HELSTEGTE LØG: Skær toppen af løgene, og pil skallen af. Lig løget på toppen, som er skåret af. Skær rundt om bunden og ned mod toppen, så bunden holder sammen på løget. Du skal skære 12 gange, så der bliver 12 både.
  2. Bland mel, krydderier og en teske salt i en skål. I en anden skål blandes æg, mælk og en teske salt.
  3. Vend først løget i melblandingen, så I æggeblandingen og så igen i melblandingen.
  4. Steg løgene i en gryde med olien i – ét ad gangen ved 160 grader i cirka ti minutter alt efter løgets størrelse. Vend løget undervejs. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Server lunt med mayonnaise til.
  5. CHILIMAYONNAISE: Hak hvidløget fint. Bland med mayonnaise, cremefraiche, chili og røget paprika. Smag til.