Hindbærskumfiduser

16x9
Hindbærskumfiduser Foto: TV 2
Grad
Mellem
Tid
20 min + 300 min

Tilberedning

  1. Opbl√łd husblas i en sk√•l med koldt vand i 10 minutter, til det bliver bl√łdt.
  2. Vand, sukker, hindbærpuré, glukose og 250 g inverteret sukker bringes i kog i en gryde, til det når 114 grader.
  3. Dræn vandet fra husblassen, og tilsæt i den varme sukkerblanding.
  4. Hæld 450 g inverteret sukker i en mixerskål, og tilsæt den varme sukkerblanding.
  5. Pisk godt, indtil skumfiduserne bliver luftige og "fluffy".
  6. H√¶ld blandingen i en metal- eller plastikbakke spr√łjtet med fedtspray.
  7. Efter 4-5 timer tages dejen ud på et skærebræt, og skæres i små stykker.
  8. Vend eventuelt i druesukker eller deco-sukker, så de ikke klistrer.