Hindbærtrøffeltærter

16x9
Pers.
10

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 160 °C varmluft.
  2. Bland hurtigt mandelmel, kakaopulver, sukrin gold og arrowroot pulver eller fiberHUSK i din foodprocessor, og tilsæt herefter smør, til det ligner krummer.
  3. Tilsæt ægget, og saml dejen.
  4. Har du ikke en foodprocessor, kan du samle ingredienserne med fingrene.
  5. Pres dejen ud i 8-10 små smurte tærteforme med diameter på ca. 10 cm, og bag i ca. 15-20 minutter.
  6. Afkøl helt.
  7. Hak så chokoladen fint.
  8. Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
  9. Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
  10. Rør hindbærsyltetøj i, hvis du bruger det.
  11. Hæld fyldet i de afkølede tærtebunde.
  12. Pynt toppen med friske hindbær, og lad fyldet sætte sig på køl i en times tid.
  13. Tag tærterne ud af køleskabet cirka en time inden servering, og drys med melis af sukrin+.