Hindbærtrøffeltærter

- Pers.
- 10
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 160 °C varmluft.
- Bland hurtigt mandelmel, kakaopulver, sukrin gold og arrowroot pulver eller fiberHUSK i din foodprocessor, og tilsæt herefter smør, til det ligner krummer.
- Tilsæt ægget, og saml dejen.
- Har du ikke en foodprocessor, kan du samle ingredienserne med fingrene.
- Pres dejen ud i 8-10 små smurte tærteforme med diameter på ca. 10 cm, og bag i ca. 15-20 minutter.
- Afkøl helt.
- Hak så chokoladen fint.
- Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
- Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
- Rør hindbærsyltetøj i, hvis du bruger det.
- Hæld fyldet i de afkølede tærtebunde.
- Pynt toppen med friske hindbær, og lad fyldet sætte sig på køl i en times tid.
- Tag tærterne ud af køleskabet cirka en time inden servering, og drys med melis af sukrin+.