HindbÌrtrøffeltÌrter

16x9
Pers.
10

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 160 °C varmluft.
  2. Bland hurtigt mandelmel, kakaopulver, sukrin gold og arrowroot pulver eller fiberHUSK i din foodprocessor, og tilsÌt herefter smør, til det ligner krummer.
  3. TilsĂŚt ĂŚgget, og saml dejen.
  4. Har du ikke en foodprocessor, kan du samle ingredienserne med fingrene.
  5. Pres dejen ud i 8-10 smĂĽ smurte tĂŚrteforme med diameter pĂĽ ca. 10 cm, og bag i ca. 15-20 minutter.
  6. Afkøl helt.
  7. Hak sĂĽ chokoladen fint.
  8. Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
  9. Opvarm piskefløden i en kasserolle, til det lige netop begynder at koge.
  10. Rør hindbÌrsyltetøj i, hvis du bruger det.
  11. HÌld fyldet i de afkølede tÌrtebunde.
  12. Pynt toppen med friske hindbÌr, og lad fyldet sÌtte sig pü køl i en times tid.
  13. Tag tÌrterne ud af køleskabet cirka en time inden servering, og drys med melis af sukrin+.