Hjemmelavet æblegranola

16x9
Michelle Kristensens æblegranola Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
25
Tid
20 min + 120 min

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 150 grader, varmluft.
  2. Rør æblemos sammen med kanel, kardemomme og salt.
  3. Kom herefter alle nødder, frø, kerner og havregryn ned i mosen og rør det hele sammen, så alle ingredienserne bliver våde af mosen.
  4. Fordel massen på en beklædt bageplade og kom granolaen ind i ovnen. Hvert 15. minut tager du og roder rundt i massen. Skal bages i 1 ½ - 2 timer.
  5. Når granolaen begynder at blive gylden og tør, er den færdig. Det er vigtigt, at granolaen er helt tør inden du tager den ud af ovnen. Ellers kan den ikke holde sig særlig længe.
  6. Lad den køle af og opbevar et mørkt sted i en tætsluttet beholder.