Hjemmelavet grov nutella

16x9
Casper Sobczyks hjemmelavede, grove nutella. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Rist hasselnødderne i en forvarmet ovn i 10 minutter ved 160 grader.
  2. Hak dem groft, når de er kølet ned.
  3. Kom fløden i gryden, og kog den op. Hold øje med den, for fløde koger altid over, når man kigger væk.
  4. Hak chokoladen rimelig fint.
  5. Hæld fløden over chokoladen, og lad den lige stå i 20 sekunder. Rør så det hele sammen til en homogen masse.
  6. Kom smørret i chokolade-/flødeblandingen, og rør det sammen igen.
  7. Kom de grovhakkede hasselnødder i, når massen er samlet.
  8. Riv appelsin og citronskal i sammen med flagesalt, som knuses mellem fingrene, og rør godt sammen igen.
  9. Blend massen lidt - eventuelt med en stavblender, hvis man vil have nødderne mindre og massen lidt mere fast i det.