H√łnsesalat med asparges og estragon

16x9
H√łnsesalat med asparges og estragon. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
40 min

Tilberedning

  1. H√ėNSESALAT: Kom kyllingen i kogende saltet vand, og lad den koge stille og roligt i cirka 8-12 minutter. Sluk, og lad den tr√¶kke i kogevandet i yderligere cirka 10 minutter. Pluk kyllingek√łdet.
  2. Skær den nederste ende af aspargesene, og kassér dem. Damp aspargesene i kogende saltet vand i 1 minut. Lad dem afdryppe, og skær dem i skrå skiver.
  3. DRESSING: R√łr mayonnaisen sammen med cremefraiche eller yoghurt, og smag til med sennep, eddike og estragon. Smag til med salt og peber. Vend kylling og asparges med dressingen, og smag til igen.
  4. SERVERING: Fyld h√łnsesalaten i sylteglas, og pynt med estragon og for√•rsl√łg. Pak h√łnsesalaten med spr√łdt br√łd.