Holms frosne suppe

16x9
Holms frosne suppe. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Varm suppen op og lad den snurre i 10 minutter
  2. Vask gulerødder og snit dem i skiver på ca. 1/2 cm. Vask den søde kartoffel og skær i tern. Snit forårsløgene på skrå og gem toppen til senere. Kom de snittede grøntsager i suppen sammen med linser og kikærter. Krydr suppen med salt, peber og citron. Lad suppen simre videre i 5 min.
  3. Knæk papadums i mindre stykker og frituresteg dem i olie i en dyb pande, som anvist på pakken.
  4. Vend yogurt med med citron, salt og peber. Snit toppen af forårsløgene.
  5. Top suppen med yougurtdressingen, hakkede nødder og snittet forårsløg
  6. Du kan tilsætte stegt kylling, kød eller stegte rejer