Holms hurtige surkål og varm kartoffelsalat med sennep og pølser

16x9
Holms hurtige surkål og varm kartoffelsalat med sennep og pølser Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
35 min + 30 min

Tilberedning

  1. Pølserne steges hårdt eller koges i saltet vand med laurbær - ca 12-14 min.
  2. Kartofler koges og skæres i skiver.
  3. Blandes med løg der er pillet og skåret tyndt.
  4. Kom eddike og sukker med salt og peber i en skål - piskes sammen og koges op - hældes over kartoflerne og serveres lune.
  5. Kål snittes fint vendes med sukker og salt.
  6. Enebær og groft sennep- en gulerod i tynde skiver.
  7. Æltes godt og trykkes -kom eddike over med sukker - vendes med dild.
  8. Smages til skal være lidt surt og smage stærkt.
  9. Tysk når det er bedst.