Holms kødrand med stuvede grøntsager og kartofler. Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
60 min
Tilberedning
KØDRAND:
Rør farsen godt og lad den hvile en halv times tid.
Smør en randform med smør og fordel farsen i formen. Dæk med bagepapir.
Bring en gryde vand i kog. Den skal være stor nok til at rumme formen. Vandet skal stå halvt op ad formen. Lad kødranden koge stille og roligt i ca. 45-55 minutter.
GRØNTSAGER I BUKETTER:
Grøntsagerne ordnes i små stykker og koges i saltet vand i et par minutter. Man kan jo servere kogte grøntsager med lidt citron og stuvede kartofler til eller omvendt – du bestemmer.
HOLMS HVIDE SOVS:
Sovsen koges igennem. Du kan vende grøntsager eller kartofler i.
Du kan tilføje lidt friskhakket dild og persille.
TIPS TIL RETTEN: Kog lidt sennepskorn, eddike, peber og sukker i.