Mad

Holms kødrand med stuvede grøntsager og kartofler

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. KØDRAND:
  2. Rør farsen godt og lad den hvile en halv times tid.
  3. Smør en randform med smør og fordel farsen i formen. Dæk med bagepapir.
  4. Bring en gryde vand i kog. Den skal være stor nok til at rumme formen. Vandet skal stå halvt op ad formen. Lad kødranden koge stille og roligt i ca. 45-55 minutter.
  5. GRØNTSAGER I BUKETTER:
  6. Grøntsagerne ordnes i små stykker og koges i saltet vand i et par minutter. Man kan jo servere kogte grøntsager med lidt citron og stuvede kartofler til eller omvendt – du bestemmer.
  7. HOLMS HVIDE SOVS:
  8. Sovsen koges igennem. Du kan vende grøntsager eller kartofler i.
  9. Du kan tilføje lidt friskhakket dild og persille.
  10. TIPS TIL RETTEN: Kog lidt sennepskorn, eddike, peber og sukker i.
  11. Husk at koge kartofler med lidt laurbær og salt.