Holms Simre gryde

16x9
Holms Simre gryde Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 30 min

Tilberedning

  1. I simregryden starter vi med at skrælle og skylle grøntsager, for dernæst skære dem i stykker der er passende, ikke for store ikke for små.
  2. Herefter ristes de af i en gryde i 5 min.
  3. Tilsæt derefter flået tomater og æblemost, lad det snurre godt ind, til de grønne er møre. Derefter smages det godt til med krydderi og salt og peber.
  4. I en anden gryde, steger vi lamme culotte af i olie. Lammet skåres 4 cm lange stykker, for derefter at brunes godt af og krydres med salt peber og det øvrige.
  5. Efter 5 min. tilsættes øl og vand til kødet er dækket godt. Lad det herefter snurre i 20 min. Smag til og Server i en skål for sig.
  6. Endnu en lille pande tages i brug.
  7. Skær kylling i samme størrelse. Herefter brunes, krydres , tilsættes flåede tomater. Vand koges ind 10 min, smag til. Anrettes i en skål.
  8. YOGHURT DRESSING: Bland det hele sammen og smag til, op i en skål.
  9. ANRETNING: Den store simregryde placeres med grønt inde midt på bordet.
  10. Rundt om denne placeres de små skåle.
  11. Alle kan være med, man spiser det samme og alt er godt.