Hotdog Ibu style

16x9
Hotdog Ibu style Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min + 10 min

Tilberedning

  1. PØLSE: Gril pølserne godt og smør dem med hoisin saucen.
  2. SPICY BLOMMESAUCE: Blommerne kvartes og herefter snittes chili, hvidløg og ingefær rigtigt fint.
  3. Kog det hele sammen i ca. 40 min. eller til det har en passende konsistens.
  4. FRITERET HVIDLØG: Skær hvidløgene i meget tynde skiver og kog dem 3 gange i mælk for at fjerne bitterstofferne.
  5. Sigt mælken fra efter hver kogning, fyld nyt mælk på og kog dem op igen.
  6. Tør hvidløgene og frit dem, til de er sprøde og gyldne. Drysses med salt til sidst.
  7. STEGTE SKALOTTELØG: Snit skalotteløgene fint og steg dem gyldne og sprøde i olien og drys med salt, når de tages op af olien.
  8. INGEFÆR-SYLTEDE HYBENROSEBLADE: Kog vand, eddike, sukker og det hakkede ingefær op, og lad det køle ned.
  9. Hæld syltelagen over de rensede hybenroseblade og lad det sylte i 2 måneder.
  10. PØLSEBRØD: Opløs gær, sukker og salt i mælken og tilsæt mel og æg.
  11. Lad det køre på rørmaskine i 15 min og tilsæt så smørret.
  12. Lad det efterfølgende i køre 2 min mere på røremaskinen.
  13. Lad dejen hvile et par timer før den rulles ud.
  14. Rul dejen ud og del den i boller, der vejer 40 g. stykket.
  15. Lad dem hæve i 3 timer og pensle dem efterfølgende med dadelsirup og drys med sesam.
  16. Bag i 15 min ved 180 grader.
  17. ANRETNING: Læg pølsen i brødet top med de forskellige toppings.