Hvid fisk i beer-batter med salsa verde, smørristet surdejsbrød og salat

16x9
Michael Museths hvide fisk i beer-batter med salsa verde, smørristet surdejsbrød og salat. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 45 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE – HVID FISK I BEER-BATTER: Hvis fisken er hel, skæres den ud i fileter. Lav stykkerne på cirka 50 gram. Pisk alle ingredienser til beer-batter sammen, og lad den stå lidt.
  2. Vend fiskene forsigtigt ned i batter. Varm panden med olie. Test olien med lidt af batter. Den skal ”bruse”. Steg fisken forsigtigt på alle sider. Og hold dem lune i ovnen ved 100 grader. Lige før servering presses lidt citron ud over fisken, og der kommes lidt flagesalt på.
  3. SMØRSTEGT BRØD: Varm smørret på en pande, og steg brødskiverne gyldne og sprøde. Drys med lidt salt, når de er færdige.
  4. SALSA VERDE: Bland alt til dressingen, og smag den til.
  5. SALAT MED VINAIGRETTE: Bland alt sammen på nær olien. Bland det til en fin masse, og pisk olien i lidt ad gangen. Den skal gerne blive lidt tyk. Vend den i den friske salat lige før servering.
  6. NYE TOMATER: Skær tomaterne i både. Anret med eddike over, flagesalt og de friske løg.