Indbagt laks med mild rygeostcreme og grillede grøntsager

16x9
Indbagt laks. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Pers.
4

Tilberedning

  1. INDBAGT LAKS: Butterdejen pensles med æg, derefter smøres sennep, dild, citronskal og salt og peber på.
  2. Herefter lægges laksen på, og butterdejen rulles omkring.
  3. Pakken placeres på en smurt ovnrist og pensles derefter med æg og drysses med lidt flagesalat.
  4. Bages i cirka 15 minutter ved 190 grader.
  5. GRILLEDE GRØNTSAGER: Alle grøntsager ordnes, vaskes grundigt og grilles derefter på en rygende varm grillpande.
  6. Persille, basilikum og hvidløg hakkes fint og vendes sammen med citron, olie, salt, peber og en teske sukker.
  7. Massen vendes derefter sammen med de lune, grillede grøntsager.
  8. RYGEOSTCREME: Cremefraiche og rygeost piskes godt sammen til en homogen masse. Derefter kommes resten af ingredienserne i.
  9. Smag til første gang med det samme, og smag til igen efter 30 minutter.
  10. ANRETNING/SERVERING: Anret det hele på en fin tallerken, og pynt med de friske urter.