Indisk curry med kylling og mangochutney. Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
45 min
Tilberedning
Start med at brune kyllingestykkerne af i lidt olie på en pande, så de får en flot farve på alle sider. De skal ikke steges færdige her men koges færdige i saucen senere.
Op i en gryde med kyllingen og på den varme pande steger du dine snittede løg af. Når de har fået lidt farve, kommer du garam masala på. Kom det hele op i gryden til kyllingen.
Snit hvidløg i tynde skiver, ingefæren i små "pinde", og kom det i gryden.
I gryden kommer du nu din currypaste, og sving det så lidt rundt i varmen.
Kom de hakkede tomater, bouillon, forårsløg i tre centimeter tykke stykker og sugar-snaps i. Lad det hele simre i ti minutter.
MANGOCHUTNEY: Skræl og skær mangoen i tern. Hak løg, chili og hvidløg, og sauter det i lidt olie. Kom sukker på, og lad det karamellisere lidt. På med eddiken og lad det hele simre sammen med mangoen og resten af ingredienserne i 10 til 15 minutter. Smag til med hakket purløg, salt og peber.
Kog dine ris nu, så passer det med tiden.
Efter ti minutter kommer du kokosmælken i gryden og lader det simre i yderligere ti minutter.
Nu er både ris og curry færdige på samme tid.
Jeg ville servere både naan og masser af koriander til sammen med en skålfuld mangochutney.