Livsstil

Japanske grøntsagspandekager

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
20 min

Tilberedning

  1. I en stor skål blander du alle dine grøntsager. Drys nu mel udover. I en lille skål pisker du æggene. Hæld nu æggemassen ud over grøntsagerne, og brug fingrene til at massere det hele godt sammen – det vil falde lidt sammen undervejs.
  2. Varm en pande op, tilsæt solsikkeolie, en god sjat – pandekagerne skal nemlig stege i det, til de er sprøde i kanten.
  3. Beklæd en tallerken eller rist med køkkenrulle, og sæt den ved siden af blusset.
  4. Når olien er varm, tager du med en tang eller fingrene en lille håndfuld grøntsager op. Læg dem på panden, og pres dem lidt flade, de skal ikke være perfekte eller runde, bare ned på panden. Der kan cirka ligge tre styk ad gangen.
  5. Steg dem sprøde og gyldne i cirka tre minutter, og vend dem med en spatula. Steg dem færdige, og læg på køkkenrullen. Tilsæt mere olie løbende, og gentag, til du ikke har mere grøntsagsmix.
  6. Bland alle ingredienser til din dip sammen i en lille skål.
  7. Serveres med det samme, som de er, med lidt salt og ristet sesam eller med dip. Smager også godt kolde og i madpakken.