- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 25 min
Tilberedning
- Skræl kartoflerne, hæld vand på, og kog dem, indtil de er næsten møre. Det tager cirka 15 minutter.
- Hæld vandet fra, og skær dem i tern.
- Skyl chilierne, og fjern eventuelt kerner, hvis du ikke ønsker, at det skal blive for stærkt. Hak dem fint.
- Skyl korianderne, og hak den fint.
- Knus spidskommenfrø og korianderfrø i en morter.
- Varm olie op i en pande ved middel varme, og rist de knuste spidskommenfrø og korianderfrø i 1 minut.
- Tilsæt den grønne chili og ingefærpasta, og svits i 1 minut, indtil ingefæren begynder at skifte farve.
- Tilsæt de kogte kartofler, og vend dem i krydderierne.
- Tilsæt gurkemeje, stødt chili og salt.
- Lad kartoflerne stege i 2-3 minutter ved middel varme, og tilsæt derefter hakket koriander.
- Smag til med salt og krydderier, og pres frisk citronsaft over.
- TIP: Du kan variere opskriften ved at tilsætte mere korianderfrø og mindre spidskommen eller ved at bruge kardemomme for at få en lidt sødere version.