Livsstil

Jerra aloo

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne, hæld vand på, og kog dem, indtil de er næsten møre. Det tager cirka 15 minutter.
  2. Hæld vandet fra, og skær dem i tern.
  3. Skyl chilierne, og fjern eventuelt kerner, hvis du ikke ønsker, at det skal blive for stærkt. Hak dem fint.
  4. Skyl korianderne, og hak den fint.
  5. Knus spidskommenfrø og korianderfrø i en morter.
  6. Varm olie op i en pande ved middel varme, og rist de knuste spidskommenfrø og korianderfrø i 1 minut.
  7. Tilsæt den grønne chili og ingefærpasta, og svits i 1 minut, indtil ingefæren begynder at skifte farve.
  8. Tilsæt de kogte kartofler, og vend dem i krydderierne.
  9. Tilsæt gurkemeje, stødt chili og salt.
  10. Lad kartoflerne stege i 2-3 minutter ved middel varme, og tilsæt derefter hakket koriander.
  11. Smag til med salt og krydderier, og pres frisk citronsaft over.
  12. TIP: Du kan variere opskriften ved at tilsætte mere korianderfrø og mindre spidskommen eller ved at bruge kardemomme for at få en lidt sødere version.