Livsstil

Jødekager

Sværhedsgrad
Let

Tilberedning

  1. Der er til cirka 100 styk.
  2. I en stor skål smuldrer du mel og smør sammen. Når det er samlet, tilsætter du sukker og æggeblommer. Saml dejen – her er det godt at bruge hænderne, så den bliver ensartet.
  3. Når dejen er samlet, ruller du den i to lige store pølser. Pak dem i film, og sæt dem på køl, til de er helt faste.
  4. Forvarm din ovn på 185 grader varmluft.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir. Tag den ene pølse ud, skær den i skiver, og placér dem på bradepanden. Pensl dem med det piskede æg og drys med rigelig kanelsukker.
  6. Bag dem i 8-9 minutter afhængig af din ovn, til de er let gyldne i kanten. Gentag med resten, eller gem dejen på køl, eller frys til en anden god gang.
  7. Opbevar dem i en lufttæt beholder.