Jordbær-koldskål med ristet boghvede

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Ristet boghvede: Smelt olie og smør på en lille pande.
  2. Kom boghveden på og rist i 4-6 minutter, mens du rører i den tit.
  3. Tilsæt honning, og lad den smelte.
  4. Rist i cirka 1 minut mere.
  5. Hæld boghveden på et stykke bagepapir, og lad den køle af.
  6. Koldskål: Skyl forsigtigt jordbærrene, og nip blomsterne af.
  7. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og pil bananen.
  8. Tjek dadlerne for sten.
  9. Blend jordbær, vaniljekorn, banan, dadler og kærnemælk i en blender.
  10. Smag til med agavesirup.
  11. Sæt koldskålen i køleskab indtil servering.
  12. Servering: Servér koldskålen toppet med jordbær og sprød boghvede.