Jordskokke-svampefyld med brød

16x9
Lasse Skjønning Andersens jordskokke-svampefyld med brød. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
15 min

Tilberedning

  1. JORDSKOKKE-SVAMPEFYLD MED BRØD: Rengør jordskokkerne grundigt for eventuelle jordrester – skræl dem hvis nødvendigt, eller brug en teske til at fjerne jord fra knoldene. Skær dem i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
  2. Rens ligeledes svampene for urenheder, og skær disse i tynde skiver.
  3. Steg jordskokkerne og svampene med i smør, indtil de er gyldenbrune. Kom finthakket hvidløg på panden, efter de har stegt et par minutter, og tilføj piskefløde og æbleeddike. Kog videre et par minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Rist eller smørsteg toastbrødet, og servér med jordskokke-svampefyldet. Pynt med frisk timian, og servér med det samme.