Kålkaos

16x9
Kålkaos. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2

Tilberedning

  1. Skær løg i mindre stykker.
  2. Kom olie på en pande eller wokpande, og varm den op.
  3. Kom løg og hvidløg på panden, og steg dem i 2-3 minutter.
  4. Kom herefter oksefars og chili derpå, og steg farsen i 3-4 minutter.
  5. Kom tomatpuré i, og drys med salt og peber. Lad det stå og simre.
  6. Skær kålen i tynde strimler, og kom den på panden sammen med farsen og fløde.
  7. Steg det hele i 3-4 minutter, og vend undervejs.
  8. Skær tomaterne i mindre stykker, og kom dem på retten som en frisk topping.
  9. Tip: Du kan altid skifte oksefarsen ud med svinefars, kyllingefars, kogte kikærter, kogte kidneybønner eller plantefars. Ligeledes kan du bytte spidskål ud med rødkål eller hvidkål og altid tage det fars eller de bønner, der er på tilbud, og det kål der er i sæson og billigst.